Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Vredu
» Več o piškothih
12.2.2016
Informativni dnevi
Volitve - Tržič Radio Krka/24ur 5.12.2011 12:29:46 0 komentarjev

So ukradene glasovnice morda le napaka pri štetju?

1
Ker ni bilo znakov vloma, je dejanje najverjetneje storil nekdo, ki je imel ključ od pisarne in od predala, v katerem so bile glasovnice spravljene.

Policisti dopusščajo možnost, da se je zgodila le napaka pri štetju oz. pri prevzemu. Ugotovili so, da v prostor, v katerem so bili volilni lističi, nihče ni vstopil nasilno, in da je imelo dostop do njega več oseb. Policisti zdaj od teh oseb zbirajo obvestila.


Kot je znano, so gorenjske policiste o kraji volilnih lističev obvestili v nedeljo ob 8. uri zjutraj. Zaradi zapletov so se volišča okoli 10.30 zaprla, do 12. ure pa so bila skoraj vsa spet odprta. Zadnje volišče v Kovorju so odprli okoli 14.30. Državna volilna komisija je odločila, da bodo volišča posledično odprta dlje, in sicer do 20. ure, do takrat pa je po celi državi tudi veljal volilni molk.
Popravljeno 1.5.2012 15:11:50