Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Vredu
» Več o piškothih
13.2.2016
Informativni dnevi
Volitve - Ljubljana Radio Krka 15.12.2011 6:52:42 0 komentarjev

Bosta Katka in Gregor ostala?

1
Svet LDS bo razpravljal o aktualnih političnih zadevah in se med drugim opredelil do ponujenega odstopa predsednice stranke Katarine Kresal. Ta je po porazu na volitvah odstop ponudila članom izvršnega odbora LDS, končno besedo pa bo imel kongres stranke.

O prihodnjem delovanju stranke bo razpravljal tudi svet stranke Zares. Če se bodo tako odločili, pa bodo določili tudi terminski načrt volitev novega predsednika stranke oziroma določili datum volilne konvencije.

V vrhu stranke naj se sicer doslej še ne bi pogovarjali o odstopu predsednika Gregorja Golobiča. A, kot so pojasnili v stranki po seji njenega vodstva, že sama napoved volilne konvencije stranke pomeni, da se obeta zamenjava v njenem vodstvu in da Golobič najverjetneje ne bo kandidiral. Odstop pa je napovedal podpredsednik stranke Franco Juri, ki pa bo funkcijo opravljal do konvencije.
Popravljeno 1.5.2012 15:07:16