V Revozu znova v ponedeljek

V novomeškem Revozu bodo v ponedeljek zjutraj znova zagnali proizvodnjo, potem ko je bila ta v času šolskih zimskih počitnic začasno ustavljena.

Proizvodnjo so v ponedeljek začasno zaustavili zaradi premajhnih trenutnih naročil, ki niso zadoščala za zapolnitev proizvodnih zmogljivosti, je povedala tiskovna predstavnica Revoza Nevenka Bašek Zildžović.

V novomeškem Revozu pa so danes potrdili, bodo v ponedeljek zjutraj proizvodnjo - ta sicer poteka v dveh izmenah iz pol - normalno nadaljevali. Uprava družbe se je za začasno zaustavitev odločila zaradi neugodnih razmer oz. manjšemu povpraševanju na avtomobilskem trgu, ki je po njihovih ocenah podobno razmeram s konca preteklega leta.

Glede na takšno stanje je dveinpolizmenska proizvodnja še vedno visoka raven dejavnosti, so poudarili v Revozu in dodali, da je zaradi omenjenega težko napovedati tudi tržni uspeh novega twinga druge faze, katerega komercializacijo so v Revozu začeli januarja. V več državah so ga v preteklih dneh predstavili kupcem, dosedanji odzivi nanj pa so bili spodbudni, so še navedli v Revozu.

V Revozu so zaradi posledic potresa, ki je marca lani prizadel japonsko območje Sendai, kjer izdelujejo elektronske dele za Renaultova vozila, 23. maja začasno prenehali delati v nočni izmeni oz. v treh izmenah, proizvodnjo pa so septembra lani nadaljevali v dveh izmenah in pol.
24.2.2012 14:03:51

Audio priponke

Nevenka Bašek Zildžović o vnovičnem zagonu proizvodnje

Foto priponke

V Revozu znova v ponedeljek

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.