Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Vredu
» Več o piškothih
12.2.2016
Informativni dnevi
Regija 07 - Novo mesto Radio Krka/STA 24.2.2012 9:44:20 0 komentarjev

V Revozu znova v ponedeljek

41
Proizvodnjo so v ponedeljek začasno zaustavili zaradi premajhnih trenutnih naročil, ki niso zadoščala za zapolnitev proizvodnih zmogljivosti, je povedala tiskovna predstavnica Revoza Nevenka Bašek Zildžović.

V novomeškem Revozu pa so danes potrdili, bodo v ponedeljek zjutraj proizvodnjo - ta sicer poteka v dveh izmenah iz pol - normalno nadaljevali. Uprava družbe se je za začasno zaustavitev odločila zaradi neugodnih razmer oz. manjšemu povpraševanju na avtomobilskem trgu, ki je po njihovih ocenah podobno razmeram s konca preteklega leta.

Glede na takšno stanje je dveinpolizmenska proizvodnja še vedno visoka raven dejavnosti, so poudarili v Revozu in dodali, da je zaradi omenjenega težko napovedati tudi tržni uspeh novega twinga druge faze, katerega komercializacijo so v Revozu začeli januarja. V več državah so ga v preteklih dneh predstavili kupcem, dosedanji odzivi nanj pa so bili spodbudni, so še navedli v Revozu.

V Revozu so zaradi posledic potresa, ki je marca lani prizadel japonsko območje Sendai, kjer izdelujejo elektronske dele za Renaultova vozila, 23. maja začasno prenehali delati v nočni izmeni oz. v treh izmenah, proizvodnjo pa so septembra lani nadaljevali v dveh izmenah in pol.
Popravljeno 24.2.2012 14:03:51