POZIV OČIVIDCEM

Poročali smo o prometni nesreči, v kateri se je motorist huje poškodoval. Še vedno ni znano kdo je vozil tovorno vozilo.

30. 3. ob 11.20 se je zgodila prometna nesreča na regionalni cesti med Radečami in Sevnico. Po prvih zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja prometne nesreče je 70-letni voznik motornega kolesa BMW vozil iz Radeč proti Sevnici.

V ovinku naj bi ga pričel prehitevati voznik tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom, namenjeno za prevoz osebnih vozil, rdeče barve. Ko je bil vzporedno z zadnjim delom priklopnega vozila, naj bi voznik tovornega vozila zapeljal nazaj na desno smerno vozišče in z vozilom oplazil motorista, ki je izgubil nadzor nad motorjem in padel. Voznik tovornega vozila je po nesreči odpeljal. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico.


Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo voznika tovornega vozila in morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.Foto priponke

POZIV OČIVIDCEM

Deli novico


Prejšnji članek
Z avtom v ogrado
Naslednji članek
Požar pri Črnomlju

Vaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.