VIDEO: Revoz s slabimi obeti in visokim obiskom

V novomeškem Revozu se je danes mudil francoski dirkač F1 Romain Grosjean. Ogledal si je proizvodnjo Twinga in se potem srečal še z zaposlenimi. Sicer razmere na evropskem trgu, ki beleži precejšen padec, Revozu ne kažejo najbolje.

Romain Grosjean je v Novo mesto prišel po včerajšnji dirki v Monzi, kjer Francoz ni sedel za volanom Lotusa. 

Razmere na evropskem trgu, ki beleži precejšen padec, pa Revozu ne kažejo najbolje, je danes ob robu obiska voznika formule ena Romaina Grosjeana v Novem mestu  povedal predsednik uprave Revoza Aleš Bratož. Na podlagi jesenskih in zimskih naročil se bodo v podjetju odločili o nadaljnjih ukrepih, o krčenju števila zaposlenih pa Bratož ni želel ugibati.

Po Bratoževih besedah v Revozu razmere na evropskem trgu spremljajo. Trg je v upadu, po njihovih predvidevanjih pa naj bi letos upadel za od osem do deset odstotkov.

Nadaljnje poslovanje enega od ključnih slovenskih izvoznikov bo odvisno predvsem od jesenskih in zimskih naročil, na temelju teh podatkov pa bodo v tovarni ustrezno ukrepali za prebroditev nastalih razmer. Na vprašanje, ali je med temi ukrepi tudi krčenje števila zaposlenih, je Bratož odgovoril, da je za kakršne koli napovedi še prezgodaj.

12.9.2012 14:27:24

Audio priponke

Bratož o visokem obisku

Bratož o razmerah na trgu

Video priponke

Dirka F1 na obisku v Revozu (snemalec Miran Klevišar)

Foto priponke

VIDEO: Revoz s slabimi obeti in visokim obiskom

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.