Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Vredu
» Več o piškothih
Vir podatkov: 1a vreme
2.4.2015
Regija 07 - Novo mesto Radio Krka 10.9.2012 15:31:37 0 komentarjev

VIDEO: Revoz s slabimi obeti in visokim obiskom

721
Romain Grosjean je v Novo mesto prišel po včerajšnji dirki v Monzi, kjer Francoz ni sedel za volanom Lotusa. 

Razmere na evropskem trgu, ki beleži precejšen padec, pa Revozu ne kažejo najbolje, je danes ob robu obiska voznika formule ena Romaina Grosjeana v Novem mestu  povedal predsednik uprave Revoza Aleš Bratož. Na podlagi jesenskih in zimskih naročil se bodo v podjetju odločili o nadaljnjih ukrepih, o krčenju števila zaposlenih pa Bratož ni želel ugibati.

Po Bratoževih besedah v Revozu razmere na evropskem trgu spremljajo. Trg je v upadu, po njihovih predvidevanjih pa naj bi letos upadel za od osem do deset odstotkov.

Nadaljnje poslovanje enega od ključnih slovenskih izvoznikov bo odvisno predvsem od jesenskih in zimskih naročil, na temelju teh podatkov pa bodo v tovarni ustrezno ukrepali za prebroditev nastalih razmer. Na vprašanje, ali je med temi ukrepi tudi krčenje števila zaposlenih, je Bratož odgovoril, da je za kakršne koli napovedi še prezgodaj.

Popravljeno 12.9.2012 14:27:24