Nov market v Črnomlju

Tuš je danes v Črnomlju odprl nov market. Prevzeli so 14 nekdanjih zaposlenih in zaposlili še 2 nova sodelavca.

Sodobnim nakupovalnim trendom prilagojena trgovina je odprla vrata v prostorih nekdanje franšizne prodajalne. Od nje jo loči predvsem večja ponudba, dobro založeni oddelki mesnice, kruha, sadja in zelenjave ter delikatese.

Tuš je v Črnomlju prisoten že vrsto let, zato je bila odločitev, da prevzamejo nekdanjo franšizno prodajalno, povsem v skladu s pričakovanji kupcev. »Potrudili smo se in trgovino prilagodili sodobni nakupovalni izkušnji. V njej lahko hitro in učinkovito opraviš večje ali manjše nakupe,« pojasnjujejo v Tušu. Ob tem ostaja glavni poudarek svežina in kakovost ponudbe: »Prav po teh dveh lastnostih nas naši kupci najbolje poznajo in ju izjemno cenijo,« še dodajajo v Tušu.

Market v Črnomlju so prenovili in razširili ponudbo, ki je zdaj obsežnejša kot v preteklosti. Kupcem je na voljo dobro založeni oddelek sadja in zelenjave s posebnim poudarkom na živilih slovenskega porekla iz iniciative Spoštujmo slovensko, oddelek kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko, privlačna delikatesa in dobro založena mesnica. Ob tem so v Tušu obdržali vseh 14 nekdanjih zaposlenih, delo pa sta dobila še dva nova sodelavca.

Delovni čas Tuševega marketa v Črnomlju je prilagojen potrebam okolice. Prodajalke in prodajalci pričakujejo kupce vsak dan med 7. in 20. uro, ob sobotah med 7. in 17. uro in ob nedeljah med 7.30 in 12. uro. Poleg rednih akcij, ki jih v Tušu ponujajo dnevno, bodo kupci v novem Tuševem marketu v sredo, 12. septembra, deležni še dodatnih otvoritvenih akcij ter mnogih degustacij.

12.9.2012 12:38:32

Audio priponke

Anja Marjetič, predstavnica za odnose z javnostmi Skupine Tuš

Foto priponke

Nov market v Črnomlju

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.