VDIEO: Gangnam Style podira rekorde

Justin Bieber ni več na prvem mestu! Videospot za pesem Gangnam Style južnokorejskega pevca Psyja podira vse rekorde! Spremljajo ga tudi pri Guinnessovi knjigi rekordov, saj so ga razglasili za najbolj 'všečkan' video na YouTubu v zgodovini.

Justin Bieber se sicer lahko pohvali, da je njegov spot daleč najbolj gledan videospot na YouTubu vseh časov, saj beleži 781 milijonov ogledov (!). Na drugem mestu sta z On the floor Jennifer Lopez in Pitbull (598.404.875 ogledov), tretja pa sta Eminem in Rihanna (Love the way you lie ima 497.123.066 ogledov).

Gangnam Style ima trenutno 242.824.801 ogled in spada med 30 najbolj gledanih posnetkov vseh časov. Ob tem je treba povedati, da je govor o vseh naloženih posnetkih, ne le o videospotih.

Predstavnik Guinnessove knjige rekordov Dan Barrett je ob tem povedal, da je bilo pred nekaj leti skoraj neverjetno, ko je video dosegel 100 milijonov ogledov.

Gangnam Style je sicer doživel številne parodije in predelave. Ena najbolj znanih je tista s Hitlerjem oziroma filmom Propad.
22.9.2012 20:55:29

Video priponke

PSY - GANGNAM STYLE (?????) M_V.flv

Foto priponke

VDIEO: Gangnam Style podira rekorde

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.