Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Vredu
» Več o piškothih
10.2.2016
Informativni dnevi
Regija 07 - Novo mesto Radio Krka 23.9.2012 22:42:11 2

Novo mesto = London

4
Zgodila se je uradna globalna glasbena senzacija Ministry of Sound in prizorišče napolnila do zadnjega kotička. Najbolj prepoznavno glasbeno blagovno znamko na svetu je v vsej svoji veličini zastopal glasbeni mojster in uradni MOS resident dj in producent Ali Wilson, znan po številnih odmevnih glasbenih uspešnicah in remixerskih sodelovanjih s Tiestom, Armin Van Buurnom in Carl Coxom, pa tudi kot redkega izbranca katerega je Tiesto povabil k sodelovanju na odmevni turneji Kaleidoscop.

In kot se za London spodobi, je bila nepogrešljiva sestavina večera vrhunski Beefeater, londonski gin, poznan kot edini svetovno priznani gin, ki ga še vedno proizvajajo v samem mestu in katerega sestavine tvorijo magičen okus.

Ministry Of Sound je najbolj prepoznavna glasbena blagovna znamka na svetu, prodanih 50 milijonov albumov, izdanih 50 albumov na leto, ustvarjenih 15 hit singlov na leto, 1000 eventov na leto, globalni sinonim za glasbo, dogodke, klube in bare, elektroniko in modo, najboljši klub v Londonu, tretji najboljši klub na svetu, najboljši klubski zvočni sistem na svetu,
Popravljeno 23.9.2012 22:38:20