Novo mesto = London

Dogodek nad vsemi pričakovanji! V soboto se je središče Novega mesta prelevilo v London. Pri Vodnjaku je zavladal utrip kozmopolitanskega mesta, kjer nikoli ne manjka dobre glasbe in zabave.

Zgodila se je uradna globalna glasbena senzacija Ministry of Sound in prizorišče napolnila do zadnjega kotička. Najbolj prepoznavno glasbeno blagovno znamko na svetu je v vsej svoji veličini zastopal glasbeni mojster in uradni MOS resident dj in producent Ali Wilson, znan po številnih odmevnih glasbenih uspešnicah in remixerskih sodelovanjih s Tiestom, Armin Van Buurnom in Carl Coxom, pa tudi kot redkega izbranca katerega je Tiesto povabil k sodelovanju na odmevni turneji Kaleidoscop.

In kot se za London spodobi, je bila nepogrešljiva sestavina večera vrhunski Beefeater, londonski gin, poznan kot edini svetovno priznani gin, ki ga še vedno proizvajajo v samem mestu in katerega sestavine tvorijo magičen okus.

Ministry Of Sound je najbolj prepoznavna glasbena blagovna znamka na svetu, prodanih 50 milijonov albumov, izdanih 50 albumov na leto, ustvarjenih 15 hit singlov na leto, 1000 eventov na leto, globalni sinonim za glasbo, dogodke, klube in bare, elektroniko in modo, najboljši klub v Londonu, tretji najboljši klub na svetu, najboljši klubski zvočni sistem na svetu,
23.9.2012 22:38:20

Foto priponke

Novo mesto = London

Deli novicoVaši komentarji

  • BBF Se strinjam Se ne strinjam
    24.9.2012 7:46:29

    Hahah...hah.,..

  • dolencc Se strinjam Se ne strinjam
    24.9.2012 14:04:15

    Pohvalne organizatorjem za tole.Res odlična izvedba, nekaj novega na Dolenjskem, vendar kot sem opazil tak "party" ni za Novo mesto, vsaj kar se tiče udeležencev. Če se folk odloči da pride na tak dogodek naj pleše oz. se mal razgiba od muzki, ne pa da stoji ko ne vem kaj, se naliva in pa najhuje da komentirajo posameznike ki plešejo ( velja za večino udeležencev). Res prvič in verjetno zadnjič da sem bil na party u NM,.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.