Evrovizija 2013: adijo finale?

Šušljanja o favoritih so pred evrovizijskim tednom vse glasnejša. Če bi obveljale današnje evrovizijske stavnice v novinarskem središču v Malmö Areni, naša predstavnica ne bi videla finala.

Trenutno je na stavnicah novinarskega središča najbolj prepričljiva Danska, sledijo Rusija, Irska, Nizozemska, Belorusija ... Ostalo pa si lahko ogledate v fotogaleriji, da vam ne bi pokvarili napetosti in veselja.

Vaje minile, sedaj priprave na nastop
Evrovizijski oboževalci so nad vnemo naše Hannah navdušeni, menijo pa, da je ena izmed tistih, ki se evrovizijskega nastopa zelo veseli. V to, da bo dala vse od sebe in v torek 14. maja pokazala odličen nastop, pa sploh ne dvomijo.

Po opravljeni drugi vaji je znova prišlo nekaj kritik glede vokalne izvedbe pevke, seveda pa je bila Hannah deležna tudi pohval.

In kaj drugi mediji pravijo o naši predstavnici?
Komentarje o drugi slovenski vaji smo našli na straneh escxtra.com, oikotimes.com ter eurovisiontimes.wordpress.com. Nekateri izmed teh so nezadovoljni z vokalno izvedbo pevke, spet drugi pa so mnenja, da je slovenska delegacija pokazala odlično vajo. Na oikotimes.com bi bili zelo veseli uvrstitve Slovenije v finale.

ESCXTRA: Na odru je znova Hannah iz Slovenije. Pevka in vsi trije plesalci so oblečeni v črno, ozadje ter oder pa sta odeta v modre in bele odtenke. Vse skupaj na zaslonu zgleda odlično, zveni pa ne tako dobro.

Tudi v tretjem poskusu skladba ne zveni dobro, Hannah ima veliko težav z vokalom, bojimo se, da bo Slovenija v torek naletela na težave.

OIKOTIMES: Modro ozadje, bele luči in trije plesalci za Slovenijo. Hannah je odlična, pokazala nam je zelo energičen nastop, čeprav je imela nekaj težav z vokalom, zlasti ob koncu skladbe. V grobem so današnjo vajo opravili dobro in predvsem profesionalno. Veseli bi bili, če bi se Hannah uvrstila v finale. V tretjem poskusu sicer ni šlo vse po načrtih, Hannah mora biti bolj samozavestna.

EUROVISIONTIMES: Njeni vokali so bili v prvem poskusu zelo slabi, ampak v drugo jih je pevka močno izboljšala. Hannah je ključni dolgi ton zadela v nulo. Zadovoljiva vaja Slovenije, ki bo državo obdržala na mestu za finale. Energična, močna otvoritvena vaja.
12.5.2013 15:43:17

Video priponke

Hannah - Straight Into Love (Slovenia) druga vaja
Hannah - Straight Into Love (Slovenia) prva vaja

Foto priponke

Evrovizija 2013: adijo finale?

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.