AVDIO: Sevničan Tomaž Lisec odhaja k prvi dami ZDA

Te dni je pri nas završalo, kdo bo med povabljenimi na prireditev organizacije Sister Cities International, ki jo 3 dni pred uradno inavguracijo novega ameriškega predsednika, tudi slovenskega zeta – Donalda Trumpa, pripravljajo v čast prvi dami, Sevničanki Melaniji Trump.

Glede na to, da Melania prihaja iz Sevnice in je ves čas kandidature Trumpa za novega predsednika uživala v svojem kraju precej podpore, zatem pa sta zakonca Trump ob zmagi tudi zelo navdušila Sevničane, je bilo pričakovati, da bo v Washington odpotoval vsaj sevniški župan, če ne še kdo drug. Župan Srečko Ocvirk je vabilo prejel, a na gala prireditev s skupino Mood Swings in predsedniškim orkestrom ameriških marincev, v ameriško prestolnico ne bo odpotoval. Bo pa sevniško občino zastopal Tomaž Lisec, doma iz Sevnice, občinski svetnik in tudi poslanec Slovenske demokratske stranke v državnem zboru.Pridružil se mu bo tudi strankarski kolega Žan Mahnič, prav tako član slovenskega parlamenta, ki pa se bo kasneje, le dan pred uradno inavguracijo 20.januarja, udeležil parlamentarne skupščine zveze Nato.

S Tomažem Liscem smo se pogovarjali o obisku v Washingtonu 17. januarja, le 3 dni pred uradno inavguracijo slovenskega zeta - republikanca Donalda Trumpa - ki bo s tem tudi uradno prisegel kot 45. predsednik ZDA. 

11.1.2017 16:38:01

Audio priponke

Pogovor s Tomažem Liscem pred odhodom v Washington na eno najpomembnejših inavguracijskih srečanj, katerega pokroviteljica bo prva dama ZDA Melania Trump

Foto priponke

AVDIO: Sevničan Tomaž Lisec odhaja k prvi dami ZDA

Deli novicoVaši komentarji

 • svedrac Se strinjam Se ne strinjam
  12.1.2017 7:18:14

  Če noben drug noče naj gredo pa rumenjački.

 • patriot Se strinjam Se ne strinjam
  13.1.2017 13:24:10

  Ne delat slona iz muhe; na to večerjo gre lahko vsak, ki plača 250$. In to ni edini ples, tega je kolikor hočeš: http://dc.about.com/od/specialevents/a/inauguralballs.htm

 • Admin Se strinjam Se ne strinjam
  13.1.2017 17:14:41

  Patriot, vabilo je eno, vstopnica pa drugo. Vstopnico lahko kupi vsak, vabila pa pac ne dobi vsak. In to je edina predinavguracijska slovesnost pod pokroviteljstvom Melanie Trump in edina, na katero je povabljen kdo iz Slo. Povabljen, ne da si vstop placas. Lp iz urednistva.

 • patriot Se strinjam Se ne strinjam
  13.1.2017 18:40:05

  Vem da imajo vaši novinarji probleme že s slovenščino, ampak lahko uporabite gugl translejt: http://sistercities.org/inauguralgala. Me pa presenečate. Do zdaj sta bila SDS trobilo lokalno.si in posavje.info.

 • Admin Se strinjam Se ne strinjam
  17.1.2017 5:57:12

  Patriot, kar ni po vaši meri, je pa pristransko poročanje? Včasih je dobro na svet pogledat skozi rožnata očala in ne poročat samo o tragedijah, kaj pravite? Pa prijazen torek :)

 • patriot Se strinjam Se ne strinjam
  18.1.2017 7:55:39

  Kaj sem vam rekel; jebe se Melaniji za Lisca in Mahniča: http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-zur-s-kranjsko-klobaso-sredi-washingtona-kje-pa-je-melania (kar je tudi prav)

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.