Po pobegu črnomaljskim policistom trčil v dvoriščna vrata

Črnomaljski policisti so v petek okoli 13. ure v Črnomlju s svetlobnimi in zvočnimi signali skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila, ki pa njihovih ukazov ni upošteval. Pobeg se je končal s trkom v dvoriščna vrata stanovanjske hiše, policisti pa so avtomobil zasegli in ovadili 25-letnega voznika zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

Kot so danes pojasnili na Policijski upravi Novo mesto, je avtomobil sprva vozil 22-letnik, z njim pa so bili še štirje potniki. Ta ni upošteval znakov policistov in je pospešil hitrost, med vožnjo pa sta se s sopotnikom celo presedla.

Z nevarno vožnjo je nadaljeval 25-letnik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v dvoriščna vrata ene od hiš. Med postopkom so policisti ugotovili, da 22-letni kršitelj, ki je vozil prvi, nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in zoper njega zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog, 25-letnega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, pa ovadili zaradi kaznivega dejanja.
23.1.2017 14:37:43

Foto priponke

Po pobegu črnomaljskim policistom trčil v dvoriščna vrata

Deli novicoVaši komentarji

 • Smrkec Se strinjam Se ne strinjam
  23.1.2017 17:09:48

  Država pa naj še naprej podpira lenobo in kriminal naših "poštenih" brazilcev...

 • svedrac Se strinjam Se ne strinjam
  24.1.2017 9:50:24

  Takoj v šrotar,pa socialno ukint.

 • en Se strinjam Se ne strinjam
  25.1.2017 15:48:07

  So kaj popili? Pridržani tudi niso, kar je razvidenega iz članka??! Če bi bilo to onkraj luže...hmmm..

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.