AVDIO: Brutalni napad v Podbočju preiskuje policija

Na območju Policijske postaje Krško sta dva moška ponoči brutalno pretepla tretjega moškega in vse skupaj prenašala v živo na Facebooku.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Novo mesto, so napadalca že pridržali, pretepeni pa je zaradi hudih poškodb v bolnišnici

Po družbenih omrežjih se je danes razširil brutalen kar 23 minut dolg posnetek nasilja, v katerem sta dva moška hudo pretepla tretjega in napad prenašala v živo na Facebooku. Policija nasilje preiskuje, napadalca pa so že pridržali.

Do napada je prišlo ponoči na območju Policijske postaje Krško. Neuradno smo izvedeli, da sta bila napadalca državljana Slovenije.

Okoli 14.ure so policisti PU Novo mesto v informaciji za javnost zapisali:
"Danes ponoči smo prejeli anonimni klic, v katerem nas je prijavitelj opozoril na posnetek pretepa, ki naj bi bil objavljen na družbenem omrežju. Policisti in kriminalisti so takoj pričeli z ugotavljanjem vseh okoliščin, tako z ugotavljanjem identitete vpletenih oseb na posnetku, kot kraja, kjer naj bi se pretep zgodil. Okoli 4. ure so v okolici Podbočja na območju
Krškega na travniku našli hudo pretepeno žrtev in takoj poklicali reševalce. Ti so 26-letnega moškega odpeljali v novomeško bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. Po podatkih iz bolnišnice je žrtev zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti. Policisti in kriminalisti so zaradi kaznivega dejanja odvzeli prostost dvema osumljencema, starima 20 in 29 let. S kazensko ovadbo ju bodo predvidoma jutri privedli k preiskovalnemu sodniku. Novomeški kriminalisti so že v dopoldanskih urah upravljalcu družbenega omrežja podali pobudo za odstranitev posnetka s spletnih strani. Intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka, zato več podrobnosti v tem trenutku ne moremo pojasnjevati," so na PU Novo mesto še zapisali v izjavi za javnost.


13.2.2017 15:28:57

Audio priponke

Alenka Drenik s PU NM o brutalnem pretepu

Foto priponke

AVDIO: Brutalni napad v Podbočju preiskuje policija

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.