FOTO: Najem eksotičnega otoka za manj kot 400 evrov

Popularni Airbnb je na objavil neverjetno ponudbo, ko celoten eksotični otok lahko najamete za manj kot 400 evrov na dan. Med različnimi in najbolj neverjetnimi je zdaj objavljena ponudba za otok Bird Island v neposredni bližini Placencia plaže na karibski obali fantastičnega Belizeja. Gre za majhen otok, obkrožen s koralnim grebenom, oddaljen le 20 minut vožnje z ladjo.

Izjemno čisto morje ponuja številne priložnosti za potapljanje in snorkljanje, saj otok obdaja z bogatim morskim življenjem obogaten koralni greben, na voljo je možnost vožnje s kajakom ali pa raziskovanje sicer majhnega otoka. Edina pomanjkljivost je morda to, da je potrebno hrano pripeljati s seboj. Kuhinja je sicer do potankosti opremljena, potrebno je le poskrbeti za pripravo hrane, prav tako pa je treba s seboj pripeljati pijačo, saj na otoku ni nikakršne druge možnosti.  Gre pravzpaprav za nekoliko bolj razkošen dopust v stilu Robinsona Crusoea.

Namestitev je v kategoriji petih zvezdic. Apartma je precej prostoren. Ima kuhinjo, eno kopalnico, tri spalnice in štiri ležišča, na otoku pa z doplačilom okoli 97 evrov lahko biva tudi več oseb. Za manj kot 400 evrov dnevno je najkrajši možen najem za tri dni.
16.2.2017 14:09:26

Foto priponke

FOTO: Najem eksotičnega otoka za manj kot 400 evrov

Deli novicoVaši komentarji

 • ćurkl Se strinjam Se ne strinjam
  16.2.2017 17:01:02

  Rajski otok (za 400€/dan), v bungalovu pa ... TV??

 • Admin Se strinjam Se ne strinjam
  17.2.2017 8:06:45

  čurkl, kaj ti pa bo TV na rajskem otoku... pogledaš skozi okno, pa je lepše kot vsak tv program :)

 • ćurkl Se strinjam Se ne strinjam
  18.2.2017 5:32:55

  Admin, mislim, da sem ravnokar izvedel kakšna je naravna barva tvojih las... Si pogledal slike? Naj ti nekoliko pomagam: BODI POZOREN NA SLIKO ŠT. 6.

 • ćurkl Se strinjam Se ne strinjam
  18.2.2017 5:46:13

  Admin, prosim te, da pravilno pišeš moj naziv, ki se piše s mehkim č-jem. Ta je na tipkovnici desno od trdega č-ja. Meni je to pomembno. Kako bi se ti počutil, če bi jaz tvoj naziv napisal kot "AFmin"? Ni to isto kot Admin, k'ne? Razmišljam: mogoče ti pa kliker v glavi ne dovoli uporabiti Ć, Đ ??? Kdobivedel?!

 • Anonimen Se strinjam Se ne strinjam
  18.2.2017 9:05:19

  Oba sta cistokrvna slovenca doma iz Doleza

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.