A&F: Fotke: nočna mora ali mala malica?

Majhna podjetja in ustvarjalci se pogosto srečujejo s težavo, ki se ji reče lepa fotka. Profesionalni fotografi so velikokrat predragi (cene ene fotografije izdelka se gibajo od približno 5 do 20 evrov – seveda je zgornja meja zelo fleksibilna), zato so majhna podjetja glede foto gradiva prepuščena sama sebi. Podobno je pri ustvarjalcih.

Z namenom pomagati majhnim podjetnikom do lepih fotografij, je podjetje 1000 besed iz Novega mesta pripravilo prve foto delavnice za majhna podjetja in ustvarjalce v Sloveniji. Na delavnicah se udeleženci naučijo fotografiranja z obstoječo foto opremo (lahko tudi z mobilnikom).
Potekajo šest pedagoških ur, fotografinja in predavateljica Ajda Zorko pa udeležence nauči osnov fotografiranja in nastavitev fotoaparata, kako postaviti domači foto studio z minimalnim vložkom ter obdelave fotografij v brezplačnem programu Photoscape.
Prvi dve delavnici bosta že čez teden dni (24. in 25. februarja), v marcu pa se bodo začeli tudi foto tečaji na temo fotografiranja poslovnih procesov in dogodkov za majhna podjetja. Na voljo so tudi individualne delavnice.
Pijave na delavnico potekajo preko spletne strani www.fotkam.si, na telefonski številki 031 006 774 in preko e-pošte ajda@1000besed.si. Več o delavnicah lahko najdete tudi na Facebook profilu www.facebook.com/fotkam.si.

O predavateljici Ajdi Zorko
Ajda Zorko je fotografinja in predavateljica s fotografskimi izkušnjami v Sloveniji in ZDA. Je izkušena PR-ovka, novinarka in voditeljica. Doslej je sodelovala s številnimi uspešnimi podjetji in organizacijami; z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine, Rotary klubom Dolenjske Toplice, revijo Pil, revijo Svet in ljudje, Radiem 1, Radiem Krka, Termami Krka, Kamans Art shoppes (ZDA) in ostalimi. Prejela je nagrado Dolenjskega lista za najboljši niz fotografij v nagradnem foto natečaju Okolju (ne)prijazno.

O podjetju 1000 besed
1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s. p. s sedežem v Novem mestu je bilo ustanovljeno decembra 2016. Nudi različne fotografske storitve za posameznike in za podjetja. Fotkam.si je blagovna znamka in spletna stran, pod okriljem katere so predstavljene storitve, namenjene podjetjem. Na spletu lahko podjetje 1000 besed najdete na: www.1000besed.si, www.facebook.com/1000besed, www.pinterest.com/1000besed, www.instagram.com/1000besed, blagovno znamko fotkam.si pa na www.fotkam.si in www.facebook.com/fotkam.si. Blog Ajda Zorko najdete na povezavi www.medium.com/@ajda.zorko.

17.2.2017 11:18:46

Audio priponke

Ajda Zorko o razlogih za foto delavnice:

Ajda Zorko o temah:

Foto priponke

A&F: Fotke: nočna mora ali mala malica?

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.