VIDEO: V Žabjaku prišlo do streljanja

Poslušalci so nas obvestili, da je v romsko naselje Žabjak v Novem mestu odšlo večje število policistov.

Informacijo smo preverili na Policijski upravi Novo mesto. Alenka Drenik, zadolžena za stike z javnostmi nam je potrdila, da je na kraj dogodka res odšlo večje število policistov, vendar pa o podrobnostih še ne more govoriti, saj so bili policisti v naselje poklicani.

Po nepreverjenih informacijah naj bi prišlo do spora v romskem naselju med partnerjema. Neuradno naj bi mož ustrelil ženo v hrbet v predel hrbtenice in sicer v višini srca. Krogla naj bi poškodovano, ki so jo nemudoma odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico, prestrelila.  Neuradno smo še izvedeli, da naj bi streljal E.K. iz Žabjaka, ustreljena ženska pa naj bi bila iz Grosuplja.  Do streljanja naj bi prišlo pred barako, kjer so policisti že v preteklosti imeli precej dela zaradi preprodaje drog in orožja. Storilec je sprva pobegnil, a so ga policisti s pomočjo psov kmalu izsledili, ga odpeljali na zaslišanje in pridržali.

12:05/ S PU NM so nam uradno potrdili, da je v romskem naselju Žabjak prišlo do streljanja. Moški je ustrelil žensko, ki so jo zaradi poškodb odpeljali v novomeško bolnišnico. Policisti okoliščine dogodka preiskujejo. Storilca so pridržali.

 

20.3.2017 14:11:50

Foto priponke

VIDEO: V Žabjaku prišlo do streljanja

Deli novico