Foto: Skupščina Klub ljubiteljev starodobnih vozil Hrast Tržišče

19. marca je v prostorih gostilne Ulčnik - Majcen v naselju Vrhek pri Tržišču potekala redna letna skupščina Kluba ljubiteljev starih vozil Mirnske doline Hrast Tržišče.

Klub, ki šteje 150 članov, je najbolj znan po vsakoletni organizaciji državnega prvenstva v dirki starodobnikov za pokal Malkovca. Po sedemnajstih zaporednih letih dirka letos ne bo izvedena, saj je bilo tekmovalcev vsako leto manj, klub pa se bo posvetil organizaciji drugih dogodkov kot sta vsakoletni blagoslov vozil ter dan mladosti, možna pa je tudi oživitev dogodka Lov na lisico, ki je v preteklosti požel velik uspeh.

Uvodnemu pozdravu predesednika Tonija Janežiča je sledila izvolitev delovnega predsedstva in pa poročila posameznih sekcij kluba, kjer so bili predstavljeni rezultati dela v minulem letu.

Po opravljenem rednem delu skupščine je bila beseda predana še gostom in sicer predsednici turističnega društva Tržišče g. Mileni Knez in podžupanu občine Sevnica g. Janez Kukcu. Vsi so poudarili pomembnost sodelovanja vseh društev kraju, saj je le tako lahko zagotovljena uspešna izvedba dogodkov.

Glavne naloge kluba bodo tako kot do sedaj vsako leto predvsem organizacija glavnih treh dogodkov našega kluba:

- enajsti blagoslov starodobnih vozil na Mirni (23. april), ki ga organiziramo skupaj s VW klubom Dolenjske in Bele krajine
- praznovanje dneva mladosti (28. maj)
Po skupinskem fotografiranju je sledila skupinska vožnja, nato pa še piknik v prostorih kluba, ki je zaokrožil lepo nedeljsko popoldne.

20.3.2017 17:54:45

Foto priponke

Foto: Skupščina Klub ljubiteljev starodobnih vozil Hrast Tržišče

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.