Je Barbara slutila svojo smrt?

Preden je za vedno odšla kot žrtev prometne nesreče na motorju, je na fb profilu objavila svojo slutnjo. Zapis, ki nas pretrese!

Kako se usoda poigrava z našimi življenji. Kot bi človek slutil, kdaj bo umrl... Barbara Perišič in Miha Tadič sta se usodnega dne peljala z motorjem. Kot bi Barbara slutila, da je to njena zadnja vožnja. Umrla sta v prometni nesreči v enem od ljubljanskih križišč, ko je vanju trčilo reševalno vozilo.

Barbara je na svojem Fb profilu na dan nesreče dopoldne - le nekaj ur pred tragičnim dogodkom, zapisala: " Enkrat, ko bom umrla.... Nikar ne tekmujte med sabo, kdo me je imel bolj rad. Ne izražajte svoje žalosti z nešteto besedami.... da bi radi videli, da sem še tu, da me samo še enkrat vidite. Nikar! Človeka moramo imeti radi, dokler je živ... Ko umre, mu ljubezen več ni potrebna, ni mu potrebna več nobena beseda."

In potem je odšla na svojo zadnjo pot... Kot bi vedela. In še zadnjič na fb pustila svoje sledi le nekaj ur pred tragično prometno nesrečo, v kateri je za vedno ugasnilo njeno življenje.

Njenemu zapisu sledijo številni komentarji, polni ljubezni, njen zapis je bil deljen več kot 60-krat. Eden od prijateljev je zapisal: "Zakaj si priklicala Usodo? Veš, da sem te imel neizmerno rad. Zakaj..."  
31.3.2017 8:53:35

Foto priponke

Je Barbara slutila svojo smrt?

Sorodne novice


Deli novicoVaši komentarji

  • en Se strinjam Se ne strinjam
    1.4.2017 1:36:27

    Koliko je pa šlo čez križišče? Iz rega članka oz. pisanje po fb. sem mnenja da je šlo za sa...r

  • Anonimen Se strinjam Se ne strinjam
    2.4.2017 11:18:21

    Tudi sam sem motorist sem mnenja da voznik resevalnega vozila ni kriv slo je pac za preveliko hitrost in objestnost motorista

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.