V Agrokor prihaja Bricelj?

Več hrvaških medije špekulira o imenu vladnega izrednega pooblaščenca za izvedbo prestrukturiranja finančno nasedlega koncerna Agrokor, ki je v petek vložil zahtevo za uvedbo izredne uprave. Vlada naj bi ga imenovala danes, najpogosteje omenjeno ime pa je Branimir Bricelj.

Bricelj je nekdanji direktor razvoja v Plivi, zatem pa je deloval kot mednarodni finančni strokovnjak v kar nekaj družbah v tujini. Trenutno je partner v finančni družbi Altera Corporate Finance, ustavnovljeni v Zagrebu.
10.4.2017 6:54:25

Foto priponke

V Agrokor prihaja Bricelj?

Deli novicoVaši komentarji

  • čarli Se strinjam Se ne strinjam
    10.4.2017 10:34:38

    Z ozirom da je hrvaški tajkun Ivica Todorić izjavil da je ves svoj delež v Agrokorju dal na razpolago hrvaški državi sem prepričan da bo Cerar na srečanju z srbskim premierjem Vučićem najdel rešitev za Merkator.Slovencem mora biti jasno da je kakršenkoli dogovor z Hrvati nemogoč.

  • ćurkl Se strinjam Se ne strinjam
    11.4.2017 6:20:26

    Slovenskim dobaviteljem Merkatorja naj Republika Slovenija izplača njihov dolg. Dolg naj odšteje od kupnine za Merkator, ki ga je prejela od Todorovića. Todoroviča naj obvesti, da štacuna še ni odplačana in tako bo zadeva rešena. A-ja, v kapitalizmu ni lahkih rešitev.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.