Slovenske Mami blogerke združile moči

Blogerstvo je v zadnjih nekaj letih zasvojilo tudi Slovenijo. Spletne zapise v Sloveniji piše že več kot 500 blogerjev. Poleg kulinaričnih in modnih blogov so vedno bolj priljubljeni in razširjeni tudi mami blogi. Mami blogi so blogi, ki jih seveda pišejo mamice. Zajemajo vse od vzgoje, receptov, ustvarjanja, razmišljanj, otroške opreme in potovanj do rekreacije, partnerstva, družinskih odnosov in mode.

Mami blogi so eni od najbolj dobičkonosnih orodij na svetu, kar so ugotovili tudi slovenski naročniki. Mami blogerke dobivajo vedno več ponudb s strani oglaševalskih agencij in posameznih naročnikov. Ker je nekaj, kar je bilo prvotno hobi, preraslo v čisto zaresno službo, so se mamice odločile, da zaradi vedno večje zaposlenosti in novih izzivov, ki terjajo veliko napora in marsikatero neprespano noč, združijo moči.

Namesto, da bi si metale polena pod noge in med sabo tekmovale, so izkoristile svojo žensko moč in veliko srce, ter se odločile pomagati si in spodbujati vsako mami blogerko posebej. Verjamejo, da je v sodelovanju moč, predvsem pa si želijo še dvigniti kvaliteto blogov.

Začele so s skupnim instagram profilom, s 1.4. sledi skupni Facebook pofil, 22.4. pa bodo s prvim skupnim dogodkom lansirale tudi svojo skupno spletno stran www.mamiblogerke.si, ki bo bralcem in sledilcem nudila najboljše zapise tedna, jih spravljala v solze in smeh in jim nudila številne koristne nasvete in oporo v najtežjih trenutkih materinstva.
21.4.2017 13:22:34

Audio priponke

Zakaj so se blogerke odločile za sodelovanje in kakšen je njihov namen je povedala ena izmed dolenjskih blogerk, Iva Džudovič:

Foto priponke

Slovenske Mami blogerke združile moči

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.