A&V&F: 7. Noč nakupov v Novem mestu

Današnji dogodek Noč nakupov je že 7. po vrsti. Namen je povezovanje vseh pravnih subjektov v starem delu mestnega jedra, izboljšati komunikacijo z občinsko upravo o prenovi mestnega jedra in konec koncev tudi o vsem kar se dogaja v centru. Prvo so bili organizatorji dogodka, kot inicijativa, kmalu pa so se organizirali v zavod.

Želeli so dokazati meščanom, da ponudba v centru mesta ni skromna, pravzaprav nasprotno. Tako so se odločili za uspešen dogodek, ki je že dobro znan, torej Noč nakupov v Novem mestu. Kmalu so poleg nakupovanja dodali še kulinarično noto na prostem, kjer se pridelovalci in ustvarjalci predstavijo na stojnicah.

Trgovce v centru mesta pozovejo da se promovirajo, ne samo na ta dan, temveč tudi skozi ostale dni. Od trgovcev želijo, da na ta večer ponudijo kakšne akcije, popuste ali kakršni koli marketinški trik. Dogodek bo pester tudi z otroškim programom od 18:00 vse do 20. ure, nato pa se začnejo predstavljati ulični glasbeniki na večih lokacijah po mestu, predstavile se bodo plesne šole, mažorete, skavti, kulturna društva itn.

Na dogodek se je tokrat prijavilo 46 ponudnikov iz Glavnega trga in Rozmanove ulice. Poleg lokalnih kulinaričnih ponudb iz Glavnega trga se bodo predstavili tudi štirje vrhunski ponudniki kulinarike, eden izmed njih je slaščičar, kar je tokrat novo. Pet ponudnikov bo tokrat na stojnicah z doma narejenimi artikli nakita, lesenega nakita tudi čili omak…
21.4.2017 10:19:57

Audio priponke

Izjava ene izmed ustanovljiteljic dogodka, Barbara Brajčič:


Foto priponke

A&V&F: 7. Noč nakupov v Novem mestu

Deli novicoVaši komentarji

  • Anonimen Se strinjam Se ne strinjam
    21.4.2017 23:28:07

    Moj ljubi materin jezik, kako si grdo oguljufan.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.