Novomeški policisti zasegli tri vozila

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 198 klicev. Med drugim so trem voznikom iz podobnih razlogov zasegli tri vozila.

Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Štirim kršiteljem cestnoprometnih predpisov so zasegli vozila. Posredovali so zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Okoli 12. ure so policisti na Otočcu ustavili voznika osebnega avtomobila Renault laguna. Med postopkom so ugotovili, da 21-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil so zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V noči na 16. 6. so šentjernejski policisti zasegli avtomobil 23-letnemu vozniku osebnega avtomobila Volkswagen polo. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 1,12 miligramov alkohola.

Novomeški policisti so bili v noči na 16. 6. obveščeni o prometni nesreči v Pogancih. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je nesrečo povzročil 25-letni voznik osebnega avtomobila, ki je pri vožnji po klancu navzdol zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in z vozilom obstal v jarku. Povzročitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, se v nesreči ni poškodoval. Vozil je neregistriran avtomobil Daewoo lanos, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Avtomobil so policisti zasegli in o kršitvah cestnoprometnih predpisov z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V noči na 15. 6. je na Podbevškovi ulici v Novem mestu nekdo vlomil v ograjen parkirni prostor prodajalne in iz tovornega vozila odtujil motorno kosilnico. Škode je za okoli 500 evrov.
16.6.2017 10:46:47

Foto priponke

Novomeški policisti zasegli tri vozila

Deli novicoVaši komentarji

  • Anonimen Se strinjam Se ne strinjam
    16.6.2017 17:49:13

    Te avtomobile ce bi zasegli al pa ne ti gospodje se ze vozijo naprej in ispitov ne bodo nikoli imeli ker za opravlanje le tega moras biti pismen kar tile CIGANI niso in nikoli ne bodo

  • en Se strinjam Se ne strinjam
    17.6.2017 9:37:43

    Po moje so že na sicoalni in težijo kdo bo to plačal. Avte pa uničit, le tako bo mogoče malo več reda.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.