11-letni deček na Debelem rtiču posilil 6-letno deklico

11-letni fant je posilil 6-letno deklico, pišejo Slovenske novice. Dogodek, ki naj bi se prejšnji teden zgodil med letovanjem otrok na Debelem rtiču, je osamljen primer in vodstvo mladinskega zdravilišča in letovišča na Debelem rtiču miri starše, da so že sprejeli ustrezne ukrepe, da se kaj takega ne bi ponovilo. Policija molči, tudi vodstvo letovišča ne daje nikakršnih informacij.

Kriminalisti Policijske uprave Koper so v prejšnjem tednu obravnavali kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost. Zaradi zaščite vpletenih mladoletnih oseb več informacij javnosti ne dajejo. Po poročanju Slovenskih novic naj bi 11-letni deček v zdravilišču na Debelem rtiču posilil 6-letno deklico.

"Vodstvo Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS Debeli rtič v zvezi s poročanjem o dogodku, kjer so vpleteni mladoletni otroci, obvešča vse starše otrok, ki letujejo v zdravilišču ali na letovanje prihajajo v prihodnjih dneh, da je šlo za osamljen in nepredvidljiv primer. Sprejeli smo vse potrebne ukrepe, da se kaj podobnega ne bi ponovilo, zato so njihovi otroci povsem varni. Zaradi zaščite interesov mladoletnih otrok o dogodku, ki je še v preiskavi, drugih izjav ne dajemo," so sporočili iz vodstva Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS Debeli rtič.
3.7.2017 11:38:00

Foto priponke

11-letni deček na Debelem rtiču posilil 6-letno deklico

Deli novicoVaši komentarji

  • Lolek in Bolek Se strinjam Se ne strinjam
    3.7.2017 22:17:19

    To je katastrofa, ki ne zasluži komentarja.

  • Lolek in Bolek Se strinjam Se ne strinjam
    6.7.2017 15:51:45

    Pred kar nekaj leti, je na podoben dogodek v eni odaji že opozoril Zmago Jelinčič, pa so se mu sodelujoči v oddaji smejali. Zdaj vidimo da so se take in podobne stvari že dogajale. Šlo se je namreč na eni od šol, če se prav spomnim, nekje na štajerskem, ali nekje v tistem delu Slovenije, ko naj bi cigan posilil neko osnovnošolko. Sogovorniki v odaji so se dogodka izognili, češ, da zgodnja spolnost je pri ciganih nekaj običajnega in v njihovi tradiciji. SRAMOTA!!!

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.