REFERENDUMSKA PRAVILA: DRUGI TIR

Skladno z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavljamo pravila glede predstavitev mnenj na temo referendumskega vprašanja o zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper, ki bo v nedeljo, 24.septembra 2017.

V času referendumske kampanje, ki se bo končala 22. septembra opolnoči, bo Radio Krka glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev referendumske kampanje in mnenj o referendumskem vprašanju.

Za plačana referendumska propagandna sporočila velja, da bo Radio Krka med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 5 minutne termine oz. oddaje, namenjene samopredstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer vsak delovni dan ob 13:35.

Radio Krka ponuja tudi možnost objave referendumskih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, tudi sicer namenjenih oglaševanju.

Zakup oz. datum naročene oddaje je potrebno rezervirati vsaj 3 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Krka potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za referendumske oglase, naročiti jih je potrebno vsaj 2 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas referendumske kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.  Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorni urednik Radia Krka, Simon Prelesnik.

Pravila so objavljena na www.radiokrka.com.
Kontaktni elektronski naslov Radia Krka v času referendumske kampanje je aurelia.papez@radiokrka.si.

12.9.2017 15:45:26

Foto priponke

REFERENDUMSKA PRAVILA: DRUGI TIR

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.