Na primorski avtocesti že zgodaj zjutraj več prometnih nesreč

Na primorski avtocesti se je zjutraj zgodilo več prometnih nesreč med priključkoma Postojna in Unec. Prva se je zgodila na delovišču pri Ravbarkomandi, kjer je bila lažje poškodovana ena oseba. Na nadvozu čez avtocesto pri Postojni je prišlo do naleta treh vozil. Kasneje pa še do okvare cisterne s plinom, zaradi katere so morali avtocesto zapreti.

S Policijske uprave Koper so sporočili, da se je ob 4.51 na delovišču med Uncem in Ravbarkomando zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je 48-letni voznik tovornega vozila, ki je pri menjavi voznega
pasu trčil v osebni avto. 36-letna voznica avtomobila se je v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju bodo izdali plačilni nalog, promet so sprostili spet ob 6.41.

V Postojni na nadvozu preko avtoceste je ob 6.13 prišlo do naleta treh vozil. Policija je ugotovila, da je 33-letni voznik zaradi neupoštevanja varnostne razdalje z vozilom trčil v vozilo, ki ga je pred njim ustavila 50-letna voznica, po trku pa je njeno vozilo odbilo v zadnji del vozila 41-letnega voznika. Povzročitelju so izdali plačilni nalog, v nesreči pa ni bil nihče poškodovan. Promet so sprostili ob 7.45.

Ob 6.25 so bili policisti obveščeni, da na avtocesti od Postojne proti Ravbarkomandi na klancu zaradi okvare stoji cisterna za prevoz ogljikovega dioksida. 44-letni voznik cisterne iz Kopra je iz varnostnih razlogov spustil varnostni ventil. Da bi zavarovali ostale udeležence v prometu, so ta del avtoceste zaprli, dokler niso prišli gasilci in uslužbenci Darsa, ki so cisterno odvlekli na bližnje počivališče. Nato so ta odsek avtoceste okoli 7.20 ponovno odprli, so še sporočili s PU Koper.
2.10.2017 14:52:16

Foto priponke

Na primorski avtocesti že zgodaj zjutraj več prometnih nesreč

Deli novicoVaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.