Liga ABA 2 (video): Krka premagala Lovčen Cetinje 1947

V športni dvorani Leona Štuklja je bila včeraj prva tekma novoustanovljene 2.lige ABA z novomeško Krko. Novomeščani so bili ves čas boljši od ekipe Lovčena iz Cetinja in na koncu slavili z 89:76.

To je bila peta uradna tekma teh dveh moštev, vse štiri dosedanje (v sezoni 1998/99 v pokalu Radivoja Korača in v sezoni 2003/04 v ABA ligi) pa so prepričljivo dobili Krkini košarkarji.

Simon Petrov, trener Krke: "Začenja se zelo zanimiva sezona, v kateri smo zelo pomladili moštvo. Kljub temu se želimo predstaviti v najboljši luči. Nasprotniki so našim gledalcem verjetno manj znani, a so še vedno zelo močni, tako da nas čakajo dobre tekme. Lovčen ima kar nekaj izkušenih igralcev, ki so minula leta igrali v različnih moštvih lige ABA, nekaj pa je tudi zelo dobrih mladih črnogorskih igralcev. Mi smo šele v minulem tednu dokončno sestavili moštvo, a želimo tekmovanje začeti z zmago."

Domen Bratož, igralec Krke: "Po dveh mesecih priprav končno začenjamo ligaške tekme. Smo zelo mlado moštvo in pričakujem, da bomo iz tekme v tekmo napredovali. Verjamem, da bodo to prepoznali tudi naši navijači in da nas bo že na prvi tekmi proti izkušenemu Mornarju bodrilo čim več gledalcev. Mi bomo dali vse od sebe, da bi sezono začeli z zmago.“
12.10.2017 7:31:13

Foto priponke

Liga ABA 2 (video): Krka premagala Lovčen Cetinje 1947

Deli novico



Vaši komentarji

  • Zaenkrat še ni komentarjev. Bodi prvi.

Za komentiranje je potrebna predhodna prijava.